“Dia Suka Duduk Dekat Kaki Baba Ketika Solat”, Ini Komen Neelofa Tentang Anaknya Bilal!

Selebriti dan usahawan popular, Noor Neelofa berkongsi mengenai perkembangan anak pertamanya, Muhammad Bilal yang kini lebih setahun usianya.


Neelofa berkata, dia bersyukur dan beruntung kerana dapat melihat anak membesar di hadapan mata selain menyifatkan perkembangan Bilal sama sahaja seperti kanak-kanak lain yang seusianya.

“Sebenarnya di usia Bilal sekarang, terlalu cepat membesar dalam masa minggu ke minggu, dia dah pandai usik kita, dah pandai menyorok, dah boleh pandai main” kata Neelofa, petik Hijabista.

Dalam pada itu, hos program Next To Neelofa ini sempat bercerita mengenai sikap anak lelakinya itu ketika melihat ibu bapanya solat.“Satu perkara yang saya macam sangat-sangat suka, bila saya dan Haris solat jemaah misalnya, daripada Bilal tak boleh jalan lagi, kita selalu letak dia tepi sejadah.

“Dan sekarang apabila dia sudah boleh bejalan, Bilal takkan lari pergi tempat lain, dia akan stay around kaki ayah dia (yang sedang solat).

“Lain orang lain caranya cuma bagi saya its a good thing untuk anak-anak berada dalam suasana solat jemaah itu.

“Sebab everytime ajak solat, sekali dia mungkin akan excited untuk solat sekali” katanya lagi.

Imbas kembali, Neelofa mendirikan rumah tangga bersama pendakwah bebas, Haris Ismail atau PU Riz pada selamat pada 27 Mac 2021 di sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur.

Neelofa juga kini sedang menghitung hari bersalin anak keduanya.

Sumber: MH
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post