Gmbar raya brsama Jebat Jayden smbil brclum, individu ni minta Noor Nabila tanya suami Iofa tentang ini

Sempena sambutan Hari Raya Aidiladha yang disambut Khamis lalu, selebriti dan artis tempatan masing-masing mengambil peluang merakam foto kenangan bersama ahli keluarga untuk tatapan peminat.Tidak ketinggalan juga buat kakak kepada Noor Neelofa, Noor Nabila yang berkongsi momen pagi hari raya korban bersama anaknya, Jebat Jayden.

Isteri kepada ahli perniagaan Engku Emran itu yang memakai busana hitam dan Jebat yang menggayakan baju melayu dengan tema yang sama kelihatan segak dan cantik keduanya.

Namun, terdapat satu foto di mana Nabila mencium bibir Jebat telah mencetuskan perdebatan dalam kalangan netizen.Seorang individu telah tampil memberi teguran buat Nabil dan meminta agar perbuatan itu dihentikan memandangkan Jebat sudah pun meningkat dewasa. Ada netizen bersetuju dengan pendapat individu itu namun kebanyakan menganggap bahawa setiap orang mempunyai cara yang berbeza dalam mendidik anak masing-masing.Malah, individu itu meminta agar Nabila merujuk kepada suami Noor Neelofa memandangkan reputasi lelaki itu sebagai pendakwah selebriti.

Sumber : Beautifulnara

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post