Akui kesunyian, Iqbal Zulkefli mahu lamar Insp Sheila jadi kekasih?


HIDUP terlalu sunyi dan mahu berteman, usahawan sensasi lqbal Zulkefli memberitahu dia terbuka hati untuk mengenali Inspektor Sheila dengan Iebih rapat selepas tular mengenai pegawai polis berkenaan.
Kata lqbal, 29, dia mengikuti perkongsian wanita itu di media sosial dan percaya di sebalik sifat garang yang selalu diperkatakan tentang Sheila, ada ciri-ciri kewanitaan yang membuatkan hatinya tertarik.

“Ya, saya sunyi sekarang ini. Memang tiada kekasih untuk ajak keluar bersama. Jadi tak salah kalau mencuba nasib untuk mencari teman hidup. 

“Sejak nama dia jadi viral saya juga melihat perkongsiannya di media sosial. Saya jadi tertarik dengannya. Ramai yang bercakap tidak elok tentang dia, itu yang buat saya sedih.
“Saya sukakan wanita yang garang… lagi garang, lagilah saya suka. Namun saya juga percaya dia seorang yang manja,” katanya kepada mStar.

Sebelum itu, lqbal meninggalkan komen di Instagram mStar menerusi artikel Sheila mahu mencari pasangan hidup.

Sheila atau S. Sheila Sharon, 35, secara terbuka memberi peluang buat mana-mana lelaki yang mahu menjadi kekasihnya tanpa meletakkan sebarang syarat.

Dalam hantaran tersebut, lqbal menawarkan diri untuk bertemu dengan Sheila kerana sudah lama sunyi tanpa berteman.
Kata lqbal, dia memerlukan seorang wanita seperti Sheila yang boleh menjaga dirinya selain mengubah menjadi seorang yang lebih baik.

“Saya perlukan seorang yang garang seperti dia supaya boleh marah jika saya nakal. “Saya mahukan seorang wanita yang selalu berbisik di telinga saya. Alangkah bahagianya kalau menjadi teman Sheila dan dia siapkan kopi setiap pagi,” ujarnya.

lqbal mahukan wanita yang juga boleh menjaga anaknya.

Tambah lqbal dia juga mahukan seorang wanita yang boleh memahami dirinya sebagai seorang usahawan selain dapat menyayangi dia dan anak angkatnya, Ziyad.
“Kalau bercakap tentang ciri-ciri idaman, saya mahukan wanita yang sederhana sahaja. Kalau boleh mahu wanita kampung, tapi takut pula tidak terbuka tentang dunia perniagaan sekarang ini.
“Apo yang paling penting wanita itu perlulah sayang saya dan anak,” jelasnya.
Sumber : mstar
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post