Isteri terberanak sendiri di rumah, Reaksi suami baru balik buat ramai sebak

 Setiap wanita hamil biasanya akan berjaga-jaga sekiranya due date kandungan mereka hampir tiba. Memandangkan tarikh yang diberikan oleh doktor itu cumalah jangkaan sahaja, ada juga situasi di mana bayi lahir lebih awal membuatkan para ibu sedikit panik apalagi untuk anak pertama.

Abang, ini bayinya dah keluar…Berkat pertolongan Allah. Semalam, video seorang wanita yang begitu tenang melahirkan anak seorang diri di rumahnya telah menjadi tular.
Tanpa bantuan sesiapa, dia sempat merakamkan moment indah itu menyaksikan tudungnya mempunyai kesan basah serta cecair berwarna kemerahan. Bayinya pula elok berada di pang kuan.

Haaaa? MasyaAllah… Allahuakhbar…Suami terus menangis lihat isteri sedang pangku bayi fresh
Si suami yang baru pulang dari menunaikan solat subuh di surau luar lantas menangis melihat keadaan isterinya.


Bertambah hiba apabila dia menyaksikan cahaya matanya selamat dilahirkan tanpa sebarang komplikasi.

Ada rasa nak tekanan nak teran & bayi terus keluar. Menurut sumber cerita, katanya wanita ini memang sudah merasai contraction dan mereka bercadang ke pusat rawatan sesudah suami pulang dari surau nanti.
Sepanjang menanti, rupanya air ketubannya sudah pecah menandakan kelahiran akan terjadi. Dalam sekelip mata, bayi itu keluar dengan lancar. Kemudian, barulah ada bidan setempat datang ke rumah mereka untuk pemeriksaan lanjut.

Video luar biasa itu cukup mengundang rasa sebak dan meraih Iebih 8.3 juta tontonan.
Sumber : Klsahdunla
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post