“Lepas Beto Kusyairy cium dahi, dia macam usap perut isteri?” – Peminat Beto Kusyairy
Kemenangan Beto Kusyairy menggenggam trofi Pelakon Lelaki Filem Paling Popular dalam Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian Ke-35 (ABPBH35) sememenang menjadi perhatian ramai.

Tampil menggayakan busana Melayu Teluk belanga, dia dilihat hadir sedondon bersama isteri yang cantik mengenakan abaya berwarna putih.

Pelakon Lelaki Filem Paling Popular

Melihat dari posting yang dibuat TikTok TV3 Malaysia sewaktu pelakon itu diumumkan sebagai pemenang, Beto hanya tersenyum manis sambil mendapatkan isterinya yang duduk dibangku sebelah.Cium dahi isteri lepas diumum menang

Apa yang menarik perhatian peminat adalah tindakan spontan pelakon filem Mat Kilau itu yang mencium dahi sekali gus seperti mengusap perut isterinya sebelum bangun untuk ke pentas.

Disebabkan itu, ada beberapa pihak mulai membuat spekulasi dengan mengatakan bahawa isteri pelakon terbabit yang dikenali sebagai Tisha Shahar sedang berbadan dua.

@tv3malaysia 🏆 𝐀𝐊𝐓𝐎𝐑 𝐅𝐈𝐋𝐄𝐌 𝐏𝐎𝐏𝐔𝐋𝐀𝐑 🏆 Memang sopan santun anak melayu lah, sesuai dengan lagu Lemak Manis ya abe Beto Kusyairy ❤️ ▶️ Strim #ABPBH35 secara HD di www.tonton.com.my atau muat turun aplikasi Tonton dan juga boleh saksikan di TV3 SEKARANG! #ABPBH35 #EkspresiLegasiSeni #TV3Malaysia #Tonton #FeleraSkin ♬ original sound – TV3Malaysia

Masa red carpet macam perasan sesuatu lah

Perkara tersebut turut diperkatakan sewaktu mereka berdua berjalan di red carpet ABPBH sebelum melangkah masuk ke dalam Istana Budaya.

@betokusyairy8 Replying to @Mayayum’s Shop Doakan yang baik-baik🤍🤲🏻 #betokusyairy #betokhusyairy #abpbh35 #fyp #fypシ #fypage #masukfyp #foryoupage ♬ rayuan perempuan gila speed up – lovvyy

Sentiasa doakan yang terbaik!

Walau bagaimanapun, tiada sebarang kenyataan dibuat dan perkara terbabit hanyalah spekulasi daripada peminat yang sentiasa mendoakan agar pasangan ini mendapat rezeki cahaya mata.

Mereka juga turut berharap agar Beto dan isteri terus bahagia dengan cara mereka sendiri dan maju jaya dalam kerjaya seni.Semoga ada berita gembiraPerasan macam dia usap perut isteri?“Saya nampak sesuatu”Kalau betul, tumpang gembira!


Perut macam ada babybum
Untuk rekod, ABPBH35 kali ini telah diadakan di Istana Budaya pada 21 Julai 2023, hari Jumaat. Ia telah disiarkan secara langsung di saluran TV3 bermula jam 9 malam dan berakhir sekitar 11.45 malam.

Trofi Bintang Paling Popular telah dijulang oleh pelakon hebat, Bell Ngasri sekali gus membawa pulang trofi Artis Komedi Popular pada tahun ini.

Sumber: TikTok TV3, betokusyairy8
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post