Alhamdulilah Izzue Islam umum berita gembira.Penyanyi dan juga pelakon, Izzue Islam baru-baru ini ada memaklumkan perkembangan terkini proses rawatan persenyawaan in-vitro (IVF) yang dijalankannya bersama isteri, Awin Nurin.

Kata Izzue, rawatan itu akan diadakan pada hujung tahun ini atau pertengahan tahun hadapan berikutan kepadatan jadual sebagai anak seni dan akan memaklumkan sebarang berita gembira kepada peminat tidak lama lagi.

Disoal mengenai rancangan untuk mengambil anak angkat, Izzue yang ditemui program Melodi berkata bahawa dia dan isteri masih ingin berusaha sendiri.

Dalam masa sama, ada juga yang mesej DM saya nak beri bayi mereka, tapi kami respon dengan meminta maaf sebab belum bersedia.

Lebih mengejutkan apabila ada wanita di luar sana yang mencuba nasib secara berdepan dan bertanya kepada Izzue untuk menjadi isteri kedua.

Benda ni berlaku pertengahan tahun ini, saya dan isteri ada sekali dan ada seorang perempuan datang jumpa kami, ambil gambar dan borak².

Tiba tiba dia tanya isteri saya “you kalau you okay, I boleh jadi nombor dua”, saya tergamam sebentar ingat salah bual ke apa ke. Jadi kami ingat bergurau tapi rupanya serius.Kata Izzue, tindakan tersebut membuatkan dirinya sedikit berang dan kurang senang kerana wanita itu seolah-olah tidak menjaga sensitiviti isterinya

Berikutan itu, dia meminta peminat di luar sana agar tidak berperangai seperti itu kerana menjatuhkan maruah apatah lagi jika membawa imej wanita muslim dna bertudung.

“Awak perempuan, bertudung pula, tak manis seorang perempuan buat begitu pada isteri dan suami orang. Takut nanti kena batang hidung sendiri” ujarnya.
Sekadar info, Izzu telah mendirikan rumah tangga bersama isteri tersayang, Awin Nurin pada 2 Jun 2013 yang lalu.Sumber : mytvviral, keramatviral

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post