Akhirnya terjawab, Wanita ini dedah tunjuk Marissa bukan check-in hotel dgn AslamIsu mengenai Marissa Dania Hakim dilihat semakin rancak diperkatakan netizen, pendedahan demi pendedahan telah dibuat oleh wanita yang dikenali sebagai Misya dan kali ini ada lagi kenyataan yang dibuat oleh mangsa yang mengejutkan orang ramai.


Daripada bukti check in hotel, video bekas suaminya bila ditanya pasal Marissa dan kali ini Misya menyatakan bahawa tindakannya tularkan gadis yang masih belum cukup umur 18 tahun itu ada hubungan sulit dengan bekas suaminya telah mendapat keizinan daripada orang tuanya sendiri iaitu pelakon Abby Abadi dan Norman Hakim.

Memetik laporan Xtra, pendedahan ini diberikan oleh Misya sendiri menerusi platform X miliknya.

Memandangkan perkongsian ini tular, pastinya ia mendorong netizen untuk ‘gali’ bermacam-macam info dan hasilnya, mata tajam netizen menemui satu perkongsian daripada Instagram milik Norman Hakim pada tarikh 9 Jun 2023.

Seperti yang kita sedia maklum, Misya ada kongsikan bukti bekas suami dan anak pelakon berkenaan ‘check in’ hotel pada 8 dan 9 Jun 2023. Jadi, ia membuatkan netizen curiga dengan dakwaan Misya kerana tarikh yang sama Marissa bersama keluarga bercuti ke sebuah negeri di utara.

“Wehh tapi 9 Jun tu Marissa bercuti dgn family dia ke utara. Bila pulak dia check in, ke Marissa tolong booking je aduh ke camne ni” – NetizenBagi menjawab persoalan netizen, Misya menjelaskan yang mana mereka didakwa hanya check in untuk beberapa jam sahaja.Apapun, kita tunggu penjelasan yang telus daripada pihak Marissa untuk menjawab segalanya bagi meleraikan isu ini.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post