Baru sahaja Noor Nabila sah berc3rai, anak pula pecah rahsia? umum berita gembira.
Siapa yang tidak kenal dengan anak lelaki pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila iaitu Jebat Jayden yang semakin menjadi perhatian warganet. Kepetahan bercakap Jebat Jayden membuatkannya mempunyai ramai pengikut di sosial media kerana telatahnya yang kadangkala melucukan itu.

Jebat Jayden sering menjadi perhatian ramai tidak kira bersama siapa pun dia berada pasti akan ada gelagat yang mencuit hati yang dilakukannya itu. Semua telatahnya sering dikongsikan di sosial media dan membuatkan ramai yang terhibur.

Hujung Tahun Baby Nak Pergi Jepun Dengan 4 Orang!


Baru-baru ini, tular satu video di laman media sosial tiktok milik @rosixomar25 yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan kini meraih jumlah tontonan sebanyak 364 ribu, tanda suka sebanyak 21 ribu dan komen sebanyak 1 ratus.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Rosiz menanyakan kepada Jebat adakah dia ingin bermain salji namun dijawabnya dia ingin ke Jepun bersama 4 orang ini termasuk dirinya.

Rata-rata netizen teruja dengar jawapan dari Jebat itu dan mereka tertanya-tanya sama ada yang disebutkan Jebat itu adalah aunty Amelia atau pun aunty Ameera.

Aunty Ameera ke aunty Amelia ni? cerita sini habis sini manjahh”

“Ameera kot sebab tanya Amelia tak pergi pun, yang pergi baba n mummy”

“Rosix suka pecahkan rahsia hahaha”-kata mereka

Apa-apa pun semoga kita semua dikurniakan keberkatan dalam kehidupan di dunia dan akhirat.

Sumber : Murai
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post