“Masalah tu tk dpt dibendung lagi…”Baru sj Engku Cerai.. Erra dedah ini sebenarnya berlaku..PELAKON dan penyanyi Erra Fazira enggan campur tangan tentang status rumah tangga bekas suaminya iaitu Engku Emran dan Noor Nabila yang dikatakan sedang retak menanti belah.

Erra atau Fazira Wan Chek, 49, berkata, selain tiada kena mengena dengan pasangan itu, dia juga menghormati kehidupan Emran sebaliknya hanya berhubung mengenai anak mereka iaitu Engku Aleesya.

“Saya tidak masuk campur urusan bekas suami walaupun kami ada anak bersama. Saya menghormati kehidupan dia.

“Saya tak pernah nak bertanya dia sama ada mempunyai masalah ke apa?Komunikasi kami hanya berkaitan anak,” katanya kepada mStar.

 

Erra berkongsi mengenai perkara itu ketika ditemui ketika majlis pelantikannya sebagai duta Captain Dolphin yang berlangsung pada petang Ahad.

Dalam pada itu, Erra berkata dia bimbang Aleesya akan terganggu dengan berita tidak enak tentang bapanya namun tetap mengingatkan puterinya itu tentang kasih sayang diterima daripada ibu bapa walaupun mereka sudah berpisah.

“Saya selalu kata padanya, dia kaya dengan kasih sayang walau apa pun terjadi. Ibu atau ayah beri kasih sayang yang cukup.

 

Erra Fazira tidak mahu anak terganggu dengan urusan rumah tangga bapa.

“Saya hormati anak saya dan tidak mahu emosinya terganggu. Saya buat macam biasa sahaja tapi kalau dia nak berkongsi, saya akan jadi pendengar setia,” ujarnya.

Tambah Erra, dia hanya mengetahui mengenai kemelut rumah tangga bekas suaminya itu melalui laporan media namun tidak pernah bersangka buruk tentang Emran.

Erra juga percaya tiada pasangan yang mahu bercerai tapi kalau terjadi mungkin ada masalah tidak dapat dibendung lagi.

“Walaupun kami pernah hidup bersama, saya tidak pernah menilai dia. Dah takdir dia begitu,” katanya.

 

Perkahwinan Emran dan Noor Nabila dikatakan kembali bermasalah.

Baru-baru ini, status rumah tangga Noor Nabila dan Engku Emran sekali lagi menjadi bualan hangat apabila perkahwinan mereka didakwa kembali bermasalah.

Lebih menguatkan spekulasi, kelibat Emran tidak kelihatan ketika Noor Nabila dan anaknya, Jebat Jayden berangkat menunaikan umrah di Makkah.

Untuk rekod, Erra sebelum ini pernah berkahwin dengan Engku Emran pada 25 Oktober 2007 namun hubungan itu tidak bertahan lama apabila mereka bercerai pada 18 Februari 2014.

 
Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Engku Aleesya yang kini berusia 14 tahun.

Dalam perkembangan lain, Erra memberitahu dia berasa bangga apabila terpilih menjadi sebahagian daripada keluarga Captain Dolphin memandangkan produk berkenaan terkenal dalam dan luar negara.

Kata Erra, dia tidak berfikir lama untuk menerima tawaran duta jenama itu memandangkan dia tahu produknya berkesan.

“Apa lebih penting produk ini halal. Orang ingat ini produk luar negara tetapi sebenarnya ia buatan Malaysia yang turut menjadi bualan di luar negara.

“Saya memang teruja dan berbangga apabila produk tempatan diterima baik pengguna di luar negara dan paling penting, produk dihasilkan sangat berkualiti,” katanya.

Sumber : MSTAR ONLINE

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post