Terbongkar, Ini siapa sebenarnya ibu Mertua Syamsul Yusuf. Ramai yg baru tahu siapa Beliau..Kuala Lumpur: “Tak yah lah, tak ada apa nak komen,” kata pelakon Kazar juga bapa kepada wanita dikenali sebagai Ira Kazar yang did4kwa mengganggu rumah tangga pasangan pelakon Puteri Sarah dan Syamsul Yusof sejak empat tahun lalu.

Kazar, 63, atau nama sebenarnya Kazaruddin Saisi ketika dihubungi berkata apa berlaku hanya mereka saja yang tahu.

Lihat video ini:“Susahlah nak cakap. Mereka saja tahu apa berlaku. Apa saya tahu, perkara ini kecoh diperkatakan baru-baru ini.

“Cuma, saya tak tahu nak komen macam mana. Saya juga kena jaga hati semua pihak apatah lagi di bulan Ramadan ini,” katanya kepada Harian Metro.

Sementara itu, Puteri Sarah enggan lagi mengulas lanjut mengenai isu itu.

Terdahulu, pada Sabtu lalu Puteri Sarah mended4hkan perkahwinan dibina bersama Syamsul diganggu pihak ketiga iaitu Ira Kaza.

Menerusi hantaran dimuat naik, Puteri Sarah juga ibu kepada dua cahaya mata

Kontroversi melibatkan pelakon terkenal, Puteri Sarah Megat Kamaruddin melibatkan rumah tangganya yang dikatakan diganggu pihak ketiga menjadi perbualan ramai sejak beberapa minggu kebelakangan ini.

Hal tersebut berlaku setelah pelakon berkenaan mended4hkan nama anak kepada aktor senior Kazar Saisi iaitu Ira Kazar yang dikatakan cuba mengganggu suaminya serta memberikan pelbagai ugutan menerusi media sosial sejak 4 tahun lepas.

Guna khidmat 2 peguam. Perkara itu dipanaskan lagi dengan pendedahan yang dibuat oleh bekas rakan kepada Ira yang mend4kwa perangai selebriti muda itu memang tidak pernah berubah dan kini Puteri Sarah pula menjadi mngsa ‘kelicikan’ dalam mengejar lelaki.

Disebabkan tidak tahan dengan segala gangguan sehingga mengakibatkan rumah tangganya berada di hujung tanduk, Puteri Sarah dilihat bakal mengambil tindakan apabila memaklumkan menerusi Insta Story akan menggunakan khidmat dua orang peguam bagi berhadapan dengan perempuan tersebut.

[redirect url='https://shope.ee/5AQ8zQsmnT' sec='30']

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post