Gmbar pangku bayi di restoran, Peminat Sendiri Sahkan kehadiri mereka.SELEPAS kecoh pembatalan pernikahan yang sepatutnya berlangsung pada Ogos lalu, nama pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana kembali menjadi bualan ramai apabila didakwa sudah kembali bersama.

Ia susulan video tular memperlihatkan mereka makan malam bersama di sebuah restoran yang terletak di Setapak, Kuala Lumpur.

Seorang pengguna TikTok turut mengucapkan terima kasih kepada pasangan berkenaan kerana sudi singgah menikmati hidangan di kedai makan milik datuknya.

Antara peminat yang turut bertemu Syafiq dan Mimi di kedai makan sama.

"Terima kasih aunty Mimi dan uncle Syafiq datang kedai Tok Umi saya," tulisnya.

Lebih menguatkan dakwaan tersebut apabila pasangan berkenaan turut memangku seorang anak kecil yang memakai pakaian yang sama.

Tidak hanya itu menjengah ke ruangan komen pula, terdapat beberapa netizen mendakwa pernah melihat pasangan berkenaan membeli barang bersama di sebuah pasaraya sebelum ini.

Malah mereka juga mendakwa terlihat Mimi dan Syafiq berada di sebuah panggung wayang dan mengandaikan mereka pergi menonton wayang bersama.

Dalam pada itu, peminat turut tumpang gembira jika benar pasangan itu kembali berbaik selain mendoakan agar mereka dipertemukan jodoh.

"Semalam nampak dia orang shopping kat Jaya Grocer weh. Comel betul!

"Rasanya ini dah kali kedua. Ke sebenarnya dia orang tak pernah putus.

"Tolonglah kahwin! Sampai seorang kami masih menunggu berita gembira dari korang," antara komen netizen.

Antara komen yang berharap pasangan itu kembali bersama.

Pada Ogos lalu, pengurus Mimi iaitu Iman Tang mengesahkan pembatalan majlis pernikahan dan resepsi pasangan berkenaan disebabkan mereka terikat dengan jadual penggambaran selain Mimi perlu menyelesaikan beberapa perkara dengan Syafiq.

Pasangan itu sepatutnya disatukan sebagai suami isteri pada pagi 18 Ogos lalu sementara resepsinya pada sebelah malam berkonsepkan acara dalam taman di Puncak Rimba, Bentong, Pahang.

Untuk rekod, pasangan ini juga pernah dikatakan putus cinta pada Mei 2020 selepas lima tahun bersama namun hubungan mereka kembali bertaut apabila berkongsi gambar di media sosial dan melangsungkan pertunangan pada Januari lalu.

[redirect url='https://shope.ee/9zXGxqldIY' sec='30']

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post