“Jika Ada Jodoh Yang Terbaik Untukku, Aku Terima…” – HidayahSelepas tiga tahun menjadi ibu tunggal dan balu kepada Allahyarham Abam, Nor Hidayah akhirnya terbuka hati untuk menerima orang baharu dalam hidupnya. Setelah beberapa lelaki mendekatinya, Hidayah atau Nor Hidayah Mohd Ali, 31 tahun, menyatakan kesiapannya untuk menerima kehadiran seorang lelaki sebagai suaminya.

Walaupun Hidayah berkata arwah Abam tetap mempunyai tempat istimewa dalam hidupnya, dia kini bersedia untuk melangkah ke hadapan. Hidayah berkongsi perkara ini melalui TikTok miliknya yang memaparkan gambar dirinya di atas pelamin.

Hidayah menegaskan bahawa dia tidak meletakkan sebarang syarat, tetapi cukup menerima dirinya dan anak lelakinya, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey, yang berusia 4 tahun. Dalam perkongsian tersebut, Hidayah menyatakan terima kasih kepada doa orang ramai yang membuat perniagaannya berjalan lancar, memberikan keselesaan hidup kepada anaknya.

Walaupun banyak yang berminat, Hidayah menjelaskan bahawa dia masih belum bersedia untuk berkahwin lagi. Namun, dia tidak menolak jika dipertemukan jodoh dengan mana-mana lelaki. Fokus utamanya kini adalah menguruskan anak tunggalnya, Hamzah, dan perniagaannya. Hidayah dan Abam mendirikan rumah tangga pada 2017, dan Abam meninggal dunia pada 10 Februari 2020 akibat demam panas pada usia 32 tahun.

Lihat Posting di bawah:

 

 

Sumber: Instagram, Tiktok

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post