Kesian Sophia di cop penyondol ..padahal kalau tgk video ni korang tahu sape yg mula-Netizen
Baru-baru in, tular kembali sebuah video di sebalik tabir ketika pengambaran drama yang pernah menjadi kontroversi pada tahun ini.

Ia memaparkan pelakon Aliff Aziz dan Sophia Albarakbah ketika melakukan babak ‘sweet’ dalam drama berjudul Ku Akad Kau Dengan Bismillah.

Bagaimanapun, menerusi ruangan komen ramai yang menegur Aliff kerana dilihat seperti tidak menjaga batasnya sebagai suami orang.

@videoartistmalaysia Alahai main tepung pulak si abi ayang ni. Favorit couple dalam drama ❤️#abiayang #kuakadkaudenganbismillah #kakdb #sophiaalbarakbah #aliffaziz #dramasangat #muf #tv3 #coupletiktok ♬ Kalau Cinta (feat. Joanna) - Aliff Aziz

Malah, ada yang menyindir Aliff kerana ‘hand placement’ terhadap Sophia seperti berlebihan kerana dilihat memegang aktres itu tanpa lepas.

 

Ada yang turut berkata tidak hairanlah jika Sophia ‘tersuka’ padanya dan sesetengah warganet menzahirkan rasa simati terhadap Bella Astillah.

Dalam pada itu, segelintir berkata Sophia tidak patut dipersalahkan oleh Bella di dalam hal tetapi dia perlu menegur suaminya sendiri.

Tak lepas Aliff pegang tangan Sophia. Dia nampak lagi feeling kat sini. Last last Sophia yang disalahkan.

SUMBER : TikTok

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post