klu mcm tu singkir la nana …tapi astro Tak berani…takut FINAL Nanti axiata kosong …separuh je penuh

 


Dato Ramli Ms ditanyakan oleh wartawan tentang isu tiada penyingkiran di Gegarvaganza ALL Stars. Menurut Ramli Ms, dia berkata jika ada penyingkiran peserta yang terkeluar adalah Siti Nordiana. 

Menurut Tokram, nyanyian Siti Nordiana sangat teruk dan tantrum. Menurut beliau Nana sangat rugi kerana semasa rehearsal nyanyiannya sangat merdu namun tidak semasa live sebenar.  

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@astronews1 Juri Tetap All Star Gegar Vaganza, Datuk Ramli MS sediakan kira-kira 50 pemain muzik okestra di malam final nanti untuk memastikan persembahan lebih hebat dan bertenaga. #AllStarsGegarVaganza #GV10 #GegarVaganza #BintangTerusMenyengat #AstroRadioNews ♬ original sound - Astro News
@projectorbandpb Lagu yg mengangkat nama #projectorband ke selurih malaysia. thanks @Siti Nordiana bawa lagu #sudahkutahu dgn baik. pape pun goodluck nana #sudahkutahu #projectorband #sitinordiana #gvallstar #gegarvaganza2023 #gegarvaganza ♬ bunyi asal - projector band 🇵🇸

Jom Tengok Apa Kata Netizen  

 

@Popsssiclesss: Azharina >>>> liza hanim suara bingit, improvisations hauk, sumbang sana sini tp kenapa dia lg tinggi? 

 

 @user5477905235855: klu mcm tu singkir la nana …tapi astro Tak berani…takut axiata kosong …separuh je penuh

@call.me.rara 💅: semoga naqiu nana tomok top 3 final gv!!

 

@siti noraishah: aku rasa yg menang ni tomok naqiu dan hady mirza bagi aku  

 

@Eddie.Joned317: sebelum keputusan keluar semalam, tiket da sold out..50% yg beli tiket mostly fans nana, cari nahas la astri if nana trsingkir  

 

@bumblebee88: smpi kesudah antara 8 tu,xde yg terkeluar 😏😏😏 apoooo laaaa…baik bawa je semua,kumpul2 je mata @Izman Azhar 😎: Ada je salah Azharina. Kesian dia…Kalau xde sumbang teknikal sgt bagus kenapa btm 2… aduhh  

 

@shafaahnuriz: duit rm200k sudah brpunya ,Allah telah tetapkan .cuma 8peserta hnga jalani shja final ..rzki semua Dari Allah

@Missy Qaleesya: “Bila u jual tiket, so u kena ada sumthng worth money”…contohnya.. dtg final for siti nordiana 🥰😝…tokenn & highest😌 view  

 

@liliiii993: Tok ram bgtau nana teruk, tp kena masih stay ke final, seolah mcm dipergunakan utk tarik crowd shj  

 

@🌹: Dia dh bgtau sebb nape azaharina bottom pun korang nak bising lg,nana tu bottom x de pun pminat dia bising @Farah Asyura: semua peserta ade kelebihan dan kelemahan ape2 pn smua juara acenggitu 

 

 @Rose Lily27: apa2 pun terpulang pd rezki dorang nanti. klu bkn rezki ada jer hal jd.. mgkn sakit suara semgau xder suara dan mcm2. doakan idola masing2 sihat

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post