"Terima kasih utk kenangan selama 5 tahun yang luar biasa." - ShuibShuib, seorang pelawak terkenal, baru-baru ini mengumumkan bahawa pengurus peribadinya, Shafiq Sharip yang lebih dikenali sebagai Abu, telah menamatkan perkhidmatannya dengannya. Pengumuman ini dibuat melalui laman sosial Instagram, di mana Shuib turut menyampaikan ucapan terima kasih kepada Shafiq atas sumbangan yang besar dalam menguruskan kerja-kerja Shuib selama ini.

Shuib, yang bernama sebenar Shahmira Muhammad berusia 39 tahun, juga memberikan doa dan harapan agar Shafiq akan menemui kecemerlangan dalam apa jua bidang yang beliau ceburi. Dalam luahan Shuib, Shafiq telah menjadi sebahagian penting dalam hidup beliau yang membantu memudahkan segala urusan kerja.

 

Shafiq telah memberikan perkhidmatannya kepada Shuib sejak sebelum isteri kepada Shuib masih hidup lagi, yang juga merupakan penyanyi popular, Siti Sarah. Kejayaan Shuib dalam bidang seni berkait rapat dengan sumbangan Shafiq sepanjang tempoh perkhidmatan mereka bersama.

 

Kredit: IG  shafiqsharipshuibsepahtu

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post