” Alhamdulillah seperti yang Farah katakan tadi, sekarang kita dah seri.. ” – Ally Iskandar

 


Pada awal bulan Januari baru-baru ini, pempengaruh dan juga bekas isteri kepada pengacara Ally Iskandar, Farah Lee telah pun selamat melangsungkan perkahwinannya bersama Fuad Hashim. Majlis Farah pada waktu itu diadakan di negeri Terengganu.

Memandangkan ramai rakan-rakan Farah berada di ibu kota, satu lagi majlis resepsi diadakan di Padangs On Wheel Subang Bestari semalam. Meninjau akaun Instagram Mingguan Wanita, telah dikongsikan suasana ketika majlis resepsi ini berlangsung.

Kelibat Ally Iskandar bersama isterinya, Marlina yang hadir turut menjadi sorotan ramai. Mesra sahaja Farah dan Marlina, begitu juga dengan Ally. Walaupun mereka sudah lama berpisah, namun hubungan baik tetap diteruskan demi anak mereka, Maream Esabel.

Pihak wartawan juga berkesempatan menemuramah Ally dan bertanyakan beberapa soalan. Kata Ally, dia bersyukur kerana Farah sudah bertemu jodoh yang sesuai dan Fuad pasti akan menjadi ayah yang baik untuk Maream. Ally juga turut berbicara mengenai pentingnya toleransi supaya anak merasai institusi kekeluargaan.

Jom tonton video di bawah :


” Bagus mereka berdua ini, boleh menjadi contoh kepada orang luar supaya dijadikan teladan.. dua-dua matang dan rasional untuk anak.. ”

” Kalau pasangan masing masing boleh menerima dan bekerjasama dgn baik… tak timbul masaalah pun.. ”

” Anak anak pun bahagia dan dapat menjalani kehidupan dengan baik.. contohi pasangan ini… .bagusnye diorang xde nk gaduh2 pn.. farah dan ally, salute lah.. ”

” Wah Ally pun datang lah, Ally makin berisi. Wife Ally pun cantik, lembut je mukanya.. bagus ally dan farah bila masing2 saling bertolak ansur. Dah berpisah bila bertemu baik2 shj.. Love above all.. ”

” Cantik isteri Ally, cantik Farah Lee.. Bagus Ally ni macam ni.. Mesti bagi nafkah kan.. Sama-sama sebab anak.. ”

” Cantiknya Farah Lee.. seiras sama padan dengan pasangannya tu. Tahniah orang ganu kiter.. Alhamdulillah tahniah farah dn Ally Iskandar demi ank masing2 jd satu keluarga yg trbaik.. ”

” Suka la both of them ni, sangat educated dan saling bertolak ansur. walaupun berpisah, ally iskandar ni bagus. nafkah xdiabaikan.. ”

Sekarang lengkap lah hidup Maream, ada daddy, Omma dan Papa Fuad. Semoga kisah Ally dan Farah ini boleh menjadi contoh kepada semua pasangan lain yang berpisah, yang penting fikirkan untuk kebaikan anak. Apa-apa pun, semoga Ally dan Farah bahagia selalu bersama pasangan masing-masing.

Sumber : IG Mingguan Wanita

[redirect url='https://shope.ee/30PJYcD3GS' sec='25']

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post