Video Gelagat Tuah Alam Yang Terliur Melihat Bapanya, Remy Ishak Sedang Makan Buat Ramai Geram. Eh, Comel Betul Gelagat Tuah. Siap Nak Capai Sudu Dari Ayah Dia Lagi. Sampai Bulat Mata Tuah Tengok Makanan Tu, Hehe !!

 


Selalu juga kita melihat bayi-bayi yang masih kecil dan belum sesuai untuk makan sudah mula merasa terliur dengan makanan yang dimakan oleh orang dewasa. Tambahan pula apabila menjamu selera di hadapan mereka, terkulat-kulat mulut dibuatnya.

Inilah yang dikongsikan oleh Remy Ishak menerusi satu video yang memaparkan dirinya sedang makan sambil meriba anaknya, Tuah Alam. Ternyata Tuah kini sudah mula teringin untuk merasai makanan yang dilihat di hadapannya.

Lihat sahaja mata Tuah yang bulat merenung makanan yang dimakan oleh bapanya. Siap dengan gaya mulutnya seperti sedang makan apabila melihat bapanya menyuap makanan ke mulut. Alahai, teringin sangat tu Tuah sehingga hendak mencapai sudu.

Perkongsian ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Video ini diambil menerusi Instastory isteri Remy iaitu Ezza Yusof. Tuah hanya tinggal beberapa minggu sahaja lagi untuk mencecah usia 6 bulan.

Jom tonton video di bawah :

 

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat comel Tuah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comelnya baby Tuah.. kesian bby y klu saya tdk tegak buat mcm tu pd ank2 kecil apa lgi utk konten.jgn gitu lh bpa2 & ibu2.. “

” Sebiji muka Mak dia.. Alolololololo dah pandai kecur ye Tuah. Tgn tu gigih nak capai sudu… nyomeynyeeeee.. kesian dia nak mkn jugak.. “

” Comelnya Tuah ni.. Sian tuah, tak baik mkn dpn baby. Nt dia kecuh.. Ayah saja duk acak tuah ya.. Hahahah comei anak dia. Muka mommy.. “

” Muka wife bby comel.. Tuah dpt tgok je.. kesian tuah.. kacak tuah.. Kesiannya. Bpk sedap mkn and seeeeeeee jeeee.. haha.. “

” Nakalnya ayah tuah.. alololo comelny. muka campuran mak ayah dia.. Cian,baby boy nak juga ayah,,,suap sikit ya,.. cute je.. “

” Tak baik, hero malaya buat tuah gitu. Bertuah betul la si bapak ni.. Comelnyer Tuah…hensem boy.. suaplah dia sikit ayah.. “

” Handsome boy Tuah ni banyak rupa bonda ni masya Allah ..Comel. Semoga membesar sihat jadi anak soleh. omey terliur.. “

Sabar dahulu Tuah, cukup 6 bulan Tuah sudah boleh disuap makanan. Agaknya apa menu pertama Tuah nanti. Tuah nampaknya gemar untuk makan apabila melihat gelagatnya ini. Semoga Tuah membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh. Amin..

Sumber : IG InaiJari01

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post