” Tudia muka bapak dia sangat. Comelnya baby Ezra.. ” – Netizen




Pada 3 Januari yang lalu, personaliti media sosial Ryan Bakery telah pun memaklumkan kepada umum mengenai kelahiran cahayamata sulungnya. Ryan yang mendirikan rumahtangga bersama Elyia Ibrahim sepakat menamakan anak mereka ini sebagai Ryan Ezra.

Meninjau entry di akaun Instagram Ryan Bakery dan Ryan Ezra, telah dikongsikan gambar-gambar photoshoot Ezra. Memilih tema ‘director‘, Ezra diletakkan di atas kerusi director dan di sekelilingnya dihiasi dengan kamera dan award Gempak Most Wanted 2022.


Ini merupakan kali pertama wajah Ezra dipaparkan kepada umum setelah hampir sebulan usianya. Semangat sungguh tubuh Ezra dan wajah comelnya itu menarik perhatian warganet. Ramai yang mengatakan wajah Ezra sebijik seperti wajah Ryan.

Ramai juga yang mengusik Ryan mengapa tidak ditepek bedak pada wajah Ezra, baru lah betul anak Ryan. Namun itu hanya gurauan warganet sahaja kerana Ryan memang terkenal dengan imej budak bedak. Kini sudah lengkap kehidupan Ryan dan isteri dengan kehadiran Ezra.

Jom baca perkongsian di bawah :

 

Pada 3 Januari yang lalu, personaliti media sosial Ryan Bakery telah pun memaklumkan kepada umum mengenai kelahiran cahayamata sulungnya. Ryan yang mendirikan rumahtangga bersama Elyia Ibrahim sepakat menamakan anak mereka ini sebagai Ryan Ezra.

Meninjau entry di akaun Instagram Ryan Bakery dan Ryan Ezra, telah dikongsikan gambar-gambar photoshoot Ezra. Memilih tema ‘director‘, Ezra diletakkan di atas kerusi director dan di sekelilingnya dihiasi dengan kamera dan

Ini merupakan kali pertama wajah Ezra dipaparkan kepada umum setelah hampir sebulan usianya. Semangat sungguh tubuh Ezra dan wajah comelnya itu menarik perhatian warganet. Ramai yang mengatakan wajah Ezra sebijik seperti wajah Ryan.

Ramai juga yang mengusik Ryan mengapa tidak ditepek bedak pada wajah Ezra, baru lah betul anak Ryan. Namun itu hanya gurauan warganet sahaja kerana Ryan memang terkenal dengan imej budak bedak. Kini sudah lengkap kehidupan Ryan dan isteri dengan kehadiran Ezra.

Jom baca







 



Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 26 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Alahai comel bebenooo Ryan Ezra ni.. Comey dooh.. semoga membesar dengan sihat dan hebat.. ”

” Kenapa tak tepek bedak banyak-banyak. Baru anak Ryan hehe. memang sebijik muka ryan eh.. ”

” Dah besar nnti jngn cuba2 pkai tali pinggang hijau,rambut emo sambil gyiyomi haha.. comel sebijik muka ryan lah.. ”

” Comeinya cucu Opah. Sebiji macam ko masa kecik Yan. merajuk elyia mak.. dia ambik muka ayah dia je semua.. ”

” Suatu hari nanti mesti ikut jejak ayah dia pulak.. penyambung legasi.. comelnya baby Ezra.. jangan lupa gomakkan anak abang hehe.. ”

” Comelnya baby Ryan ni.. Ezra yang cute.. kalau tepek bedak ni, lagi sebijik muka bapaknya haha.. copy paste betul.. ”

” Tudia muka bapak dia sangat ni.. comelnya semangat tu.. Seketul je tengok.. tinggal gomakkan dengan bedak, lagi copy paste ni.. ”

Cute sungguh baby Ryan Ezra, muka manis macam daddynya. Hampir semua komen kata Ezra seiras dengan muka Ryan. Apa-apa pun, semoga Ryan Ezra membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh kepada kedua ibu bapa dan menjadi penyambung legasi budak bedak, hehe.

Sumber : IG Ryanfahmibakery

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post