"Ibu.. mana Daddy..?"- Baru shari cerai, Tak sngka ini jawapn Bella slepas anak mula mncari Aliff.Pelakon, Bella Astillah memaklumkan dua orang anaknya iaitu Ayden Adrean dan Ara Adreanna tidak tahu menahu mengenai tindakanya menfailkan perceraian terhadap suami, Aliff Aziz.

Belum masanya cerita pada anak

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah)

Ketika ditemui OhBulan! Bella atau nama lengkapnya Dayang Nabellah Awang Astillah berkata anaknya masih kecil untuk memahami perkara tersebut.

Mereka (anak-anak) tidak tahu apa-apa tentang ini (cerai). Sebab kalau mereka tanya saya akan jawab daddy (Aliff) kerja.

Saya akan ceritakan pada mereka nanti, cuma sekarang belum masanya. Lagi pun Ara baru empat tahun dan Ayden pula baru dua hari mula persekolahan.

Bella berkata demikian sejurus prosiding pertama sebutan kes perceraian yang berlangsung di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, pada Rabu.

Bella kemudian mengalirkan air mata apabila ditanya tentang anak-anaknya.

Bagaimanapun prosiding berkenaan terpaksa ditangguhkan susulan Aliff tidak menghadirkan diri atas alasan terlibat dengan penggambaran.

Mahkamah kemudian menetapkan satu tarikh baharu bagi sebutan kes kedua pasangan itu.

Sementara itu, disoal adakah masih ada sinar untuk kembali bersama Aliff, Bella menjawab ‘no komen’.

Sekadar info, Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua cahaya mata, Ayden Adrean, 7, dan Ara Adreana, 4.

Namun begitu, pasangan tersebut pernah berpisah atas isu yang menimpa rumah tangga pada 16 Mei 2019 dan rujuk semula dalam tempoh edah.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post